kess-logoKESS INVESTMENT driver investeringer i aksjer, konsulentvirksomhet og som elektroentreprenør. Selskapet er et morselskap og eier KESS EDUCATION AS.

Investeringene er stort sett konsentrert i noe få ungt unotert selskap innen mat og helse.

Konsulentvirksomheten er rettet mot eiere av familiebedrifter og private aktive eiere innen eierstyring, eierskifte og styrearbeid. Kompetansen er også innen bruk av virkemidler og rammebetingelser ifb med eier- og investorrelaterte utfordringer i grunderbedrifter og SMB.

Elektroentreprenøraktiviteten er svært begrenset med få og små leveranser av el-installasjoner ved modernisering og oppgradering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kristian Skjølaas er eier og daglig leder i KESS EDUCATION  og KESS INVESTMENT, samt medeier og nestleder i styre  i gründerbedriften Dimensions Agri Technologies AS. 

Kristian Skjølaas, har arbeidet i ASEA (ABB), Ringnes AS, NHO sentralt og i NHO-regionen Oslo og Akershus. Han arbeidet der mye med eierskapsfaglige og -politiske spørsmål. Skjølaas var sentral ved etableringen av senter for eierforskning ved Handelshøyskolen BI og var inntil 2012 leder av styre i Eierskiftealliansen i Oslofjordregionen – Oslo Akershus og Østfold. Skjølaas er  partner i Eierskiftesenter AS, sammen med Geir Samdal.

Han har hatt prosjektlederansvar for regional eierskifteallianser i  Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust Agder,  Vest Agder,  Hordaland, Sogn og Fjordane, Nord TRøndeøag, Sør Trøndelag, Hedmark og Oppland .

Siden første eiermøter i alliansen i Oslofjordregionen Øst har Skjølaas arrangert,  ledet og holdt foredrag på ca 60 eiermøter – arrangert over hele landet,. Han har der truffet omlag 2000 SMB-eiere  og på disse møtene som har hatt til sammen ca 3000 deltakere. Få om noen i Norge har sett så mange SMB-familiebedriftseiere i øynene!

 

Se også Wikipedia:
http://no.wikipedia.org/wiki/Kristian_Skj%C3%B8laas

E-post: ks@kessinvestment.no

CV: Kristian Skjølaas – Curriculum Vitae